شنبه 21 مهر 1397 - 22:39

توصیه‌های پاییزی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آمدن فصل پاییز، گفت: در این فصل به دلیل تغییرات شرایط آب و هوایی و بروز برخی حساسیت‌ها و سرماخوردگی افراد از مصرف خودسرانه دارو خودداری کنند.

به گزارش بویرنیوز، دکتر امام بخش قائدی اظهار کرد: حساسیت‌های فصلی با تغییر فصلی ایجاد می‌شود اما مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک هایی که نادرست و آسیب رسان هستند، موجب بروز مشکلات متعددی خواهد شد.

وی اضافه کرد: سردرد، گلو درد و آبریزش بینی از نمونه علائم علائم حساسیت های فصلی پاییز است.

دکتر قائدی با بیان اینکه کاهش رطوبت هوا در این فصل موجب تماس بیشتر با میکروب‌های بیماری زا خواهد شد، ابراز داشت: اگرچه این بیماری‌ها خطرناک نیستند، اما باعث ناراحتی افراد می‌شوند، بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی در این فصل باید وقت بیشتری را برای ورزش در هوای آزاد بگذاریم و همچنین مصرف آب و میوه‌ها را افزایش دهیم.

وی تاکید کرد: در فصل پاییز روزانه چندین بار دستهایمان را با صابون شتشو دهیم و همچنین شستن صورت و بینی برای جلوگیری از سرماخوردگی مفید است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نارسایی قلبی را یک تهدید جدی برای بیماران قلبی در فصل پاییز عنوان کرد و افزود: این بیماران برای تطبیق بدن خود با تغییرات فصلی تلاش زیاد کنند چرا که این مسئله می‌تواند کار سیستم قلبی و تنفسی را افزایش دهد و مشکلات جدی برای این گونه بیماران ایجاد کند.

وی یادآور شد: بیماران دارای مشکل قلبی برای جلوگیری از بروز این مشکلات باید داروهای تجویز شده توسط پزشک را سر موقع و دقیق مصرف کنند و حدود ۳۰ دقیقه در هوای آزاد پیاده روی کنند.

دکتر قائدی با اشاره به اینکه در معاونت غذا و دارو یک واحد به نام واحد طب سنتی فعالیت می‌کنند اذعان داشت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته مصرف نوشیدنی های طبیعی برای بدن بسیار حایز اهمیت است و مصرف گوشت، خربزه شیرین، مویز، هویج، زیتون، خرما، عسل، بادام درختی و آش‌های ساده توصیه می شود.

وی افزود: خود درمانی در این فصل زیاد می شود تا جایی که برخی افراد اقدام به تغییر آنتی بیوتیک می‌کنند و بعد از مصرف چند عدد قرص آن را قطع می‌کنند از این رو استفاده ناقص از آنتی بیوتیک ها در فصل پاییز به تنهایی تاثیری در بهبود بیمار ندارد و از طرفی باعث پیدایش برخی میکروب‌ها شده که نسبت به درمان مقاوم می‌شوند و بعد از مدتی مصرف این داروها در بدن تاثیر بسزایی ندارند، زیرا تاثیر خودشان را از دست داده‌اند.

دکتر قائدی در پایان خاطر نشان کرد: استفاده از اصول تغذیه مناسب، مصرف میوه، سبزیجات و غذای تازه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود.6

 

نظرسنجی
فعلا نظرسنجی در جریان نیست
لینک کوتاه : https://boyernews.com/?p=291181
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما