چاپ این برگه

سپرده های مردم در کدام بانک ها در خطر است؟ (+اسامی موسسات و بانک های مجاز)

گروه اقتصادی – بارها بانک مرکزی به سپرده گذاران هشدار داه است که پول خود را در موسسات غیرمجاز سرمایه گذاری نکنند و فریب چند درصد سود بیشتر را نخوردند.

پیشتر نیز «بویر نیوز» در اخباری به تبلیغات پر زرق و برق بانک ها و موسسات غیرمجاز مالی اشاره کرده بود و تاکید داشت فریب این تبلیغات را نخورید و هر چه سریعتر و قبل از بروز مشکلی سپرده های خود را از این موسسات بیرون بکشید.

چند روز قبل نیز رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه بانک‌ها و موسساتی که سود بالاتری نسبت به سایر بانک‌ها می‌دهند در حال ورشکستگی هستند، تاکید کرد: این ها سود بیشتری می‌دهند تا زمان بخرند.

ولی الله سیف در یک گفت‌وگوی کوتاه خبری با تاکید بر اینکه مردم فریب نرخ‌های بالای سود برخی بانک‌ها و موسسات اعتباری را نخورند، عنوان کرد که بانک‌ها و موسساتی که سود بالاتری می‌دهند، نهادهای در حال ورشکستگی هستند که سود بیشتر می‌دهند تا زمان بخرند.

وی تاکید کرد: سود بالا هزینه خطری است که سپرده‌گذار پذیرفته است.

معاون نظارتی بانک مرکزی هم در این باره گفت: البته نقش اصلی در برخورد با موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز را مردم در کنار برنامه‌های بانک مرکزی ایفا می‌کنند؛ بر همین اساس به آنها توصیه می‌شود به موسسات غیرمجاز مراجعه نکرده و از سپرده‌گذاری در آنها خودداری کنند؛ در غیر این صورت مسئولیت هر گونه مشکل در منابع مالی و سپرده‌های آنها، به عهده خودشان است.

وی تاکید کرد: موسسات غیر مجاز، متخلف و متجاوز به قانون هستند و به شدت با آنها برخورد خواهد شد؛ البته اسامی بانک‌ها و موسسات اعتباری مجاز نیز در وب‌سایت بانک مرکزی موجود است و مردم با دریافت اطلاعات صحیح می‌توانند راه صحیح سپرده‌گذاری خود را بیابند.

حیدری گفت: برخی موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز و تعاونی‌های اعتباری، تخلفاتی از جمله معاملات صوری، مخدوش و پرداخت نرخ‌های سود غیرواقعی انجام می‌دهند که این معاملات و نرخ‌های سود پرداختی ناشی از فعالیت عملیاتی تعاونی‌ها نبوده؛ بلکه از محل وجوه سپرده‌گذاران جدید، سود به سایر سپرده‌گذاران پرداخت می‌شده است.

به گزارش «بویر نیوز»، در همین راستا لازم است برای سرمایه‌گذاری مطمئن، اسامی موسسات معتبر را در سایت بانک مرکزی چک کنید.

لیست بانک های دولتی، غیردولتی، موسسات اعتباري غيربانکي و بانک هاي قرض‌الحسنه در سایت بانک مرکزی:

بانکهاي دولتي
بانک ملّي ايران
بانک سپه
بانک توسعه صادرات ايران
بانک صنعت و معدن
بانک کشاورزي
بانک مسکن
پست بانک ايران
بانک توسعه تعاون
بانکهاي غيردولتي
بانک اقتصاد نوين
بانک پارسيان
بانک پاسارگاد
بانک کارآفرين
بانک سامان
بانک سينا
بانک سرمايه
بانک شهر
بانک دي
بانک صادرات
بانک ملت
بانک تجارت
بانک رفاه
بانک حکمت ايرانيان
بانک گردشگري
بانک ايران زمين
بانک قوامين
بانک انصار
بانک خاور ميانه
بانک مشترک ايران-ونزوئلا
بانک آينده
موسسات اعتباري غيربانکي
موسسه اعتباري توسعه
موسسه اعتباري کوثر مرکزي
موسسه اعتباري ملل
موسسه اعتباري نور
موسسه اعتباري کاسپين
بانک هاي قرض‌الحسنه
بانک قرض‌الحسنه مهر ايران
بانک قرض‌الحسنه رسالت

به گزارش «بویر نیوز»، بر این اساس لازم است تا مردم نسبت به اخذ وجوهات خود از سایر موسسات و بانک هایی که نامشان در لیست مورد تائید بانک مرکزی نیست اقدام کنند و به بانک های مطمئن تر مراجعه کنند.