دوشنبه 9 فروردین 1395 - 23:44

توصیه های تقوی نژاد به مسئولان کهگیلویه و بویراحمد برای توسعه استان

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: بهره‌برداری از معادن فسفات و بوکسیت در شهرستان به همراه توزیع عادلانه ثروت و منابع انسانی استان گام مهم و اساسی برای توسعه شهرستان‌های نوپا بوده که مسئولان باید در شاخصه‌های توزیع اعتبارات آن را مد نظر داشته باشند.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به ضرورت توجه به زیرساخت‌های توسعه شهرستان لنده گفت: رعایت عدالت در توزیع ثروت و منابع انسانی و شاخصه‌های اعتباری لازمه توسعه همه‌جانبه لنده است.

l01 (40)

به گزارش بویرنیوز به نقل از فارس، سید کامل تقوی‌نژاد در جمع نخبگان و همایش توسعه شهرستان لنده با اشاره به وضعیت کشور گفت: آشنایی مردم با مبانی توسعه قدم بسیار مهم و اساسی برای توسعه و پیشرفت هر جامعه‌ای است.

وی افزود: شهرستان لنده دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل خوبی است که باید در سال جدید با اتکای به خداوند و تلاش و جدیت و الگوگیری از سیره معصومان(ع) به خصوص حضرت فاطمه(س) در مسیر توسعه و پیشرفت این شهرستان گام برداشت.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی در ادامه تصریح کرد: دولتمردان تدبیر و امید برای سربلندی و عزت ملت ایران در مذاکرات ژنو مجاهدت‌های فراوانی داشته‌اند.

تقوی‌نژاد افزود: تلاش‌ آنها ما را به یاد عملیات غرورآفرین والفجر 8 و مجاهدت رزمندگان و پاسداران و بسیجیان و ارتشیان در دفاع از کیان و مملکت اسلامی می‌انداخت.

وی عنوان کرد: هم‌اکنون در شرایط پساتحریم قرار داریم باید از آن به نحو مطلوب استفاده کنیم.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور اضافه کرد: استفاده از پساتحریم یعنی استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل موجود در کشور چرا که باید بدانیم دنیا امروز مشتاق برقراری ارتباط با ایران بوده چرا که ما یک کشور در حال توسعه هستیم و در زمینه‌های مختلف توانستیم به جایگاه‌ خوبی در عرصه جهانی دست یابیم.

تقوی‌نژاد افزود: شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی کشور یعنی توجه به ظرفیت اقتصاد مقاومتی و رسیدن به خودباوری مد نظر مقام معظم رهبری از مهمترین اولویت‌های بحث توسعه بوده که باید با جدیت پیگیری شود.

وی تأکید کرد: با توصیه مقام معظم رهبری و شعار سال نباید شعاری برخورد کرد بلکه باید در مرحله اقدام و عمل با جدیت و توان و استفاده از خودباوری در مسیر توسعه و پیشرفت حرکت کنیم.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه بیش از 90 درصد مردم طبقه متوسطه جامعه زندگی می‌کنند گفت: استان‌های زاگرس‌نشین در گذشته کلاه بزرگی بر سرشان رفته چراکه بحث آمایش سرزمین در استان‌های به خوبی انجام نشده و عمدتاً با نگاه دامداری و کشاورزی به آنها توجه می‌شود نه نگاه صنعتی.

تقوی‌نژاد یادآور شد: یکی از اقدامات جدی که مسئولان استان کهگیلویه و بویر احمد و استان‌های زاگرس‌نشین باید با جدیت پیگیری کنند بحث تغییر نگاه و آمایش از کشاورزی و دامداری به صنعتی با رویکرد عدم استفاده توسط سایر استان‌های کشور می‌باشد یعنی دیگر استان‌ها با این صنعت شناخته نشده باشند.

وی به موضوع توسعه شهرستانی لنده اشاره و گفت: توسعه یک اقدام همه جانبه است و میزان آزادی رسانه و احزاب، میزان حضور و مشارکت مردم و توانایی اقتصادی و صنعتی نیز برخی از شاخصه‌های آن هستند.

تقوی‌نژاد افزود: شهرستان لنده پتانسیل لازم در حوزه صنعت و معدن و گردشگری و … را دارد.

وی یادآور شد: اگر سرمایه‌گذاری به منطقه می‌آید باید با نگاهی بلند و ذهنیتی درست به او نگاه شود تا از ظرفیتش بتوانیم حداکثر استفاده را ببریم.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: بهره‌برداری از معادن فسفات و بوکسیت در شهرستان به همراه توزیع عادلانه ثروت و منابع انسانی استان گام مهم و اساسی برای توسعه شهرستان‌های نوپا بوده که مسئولان باید در شاخصه‌های توزیع اعتبارات آن را مد نظر داشته باشند.

سید موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، حجت الاسلام و المسلمین سید علی محمد بزرگواری نماینده مجلس شورای اسلامی، عدل هاشمی منتخب مردم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان و مقامات اجرایی نیز در این همایش حضور داشتند.

نظرسنجی
فعلا نظرسنجی در جریان نیست
لینک کوتاه : https://boyernews.com/?p=186524
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما