دوشنبه 13 مرداد 1393 - 22:26

روستائیان کهگیلویه و بویراحمد بیمه می‌شوند

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از زیر پوشش بیمه قرار دادن روستائیان و عشایر این استان خبر داد.

به گزارش بویرنیوز به نقل از تسنیم،  داریوش مظفر در نشست بیمه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: دفتر بیمه عشایری و روستایی در 8 سطح درآمدی که به انتخاب خود فرد یک سطح انتخاب می کند انجام که 5 درصد از حق بیمه را خود فرد و 10 درصد دیگر را دولت پرداخت می کند.

وی بیان کرد: شناسایی جوامع و اقشار فاقد بیمه های اجتماعی و پوشش آنها با توجه به ابلاغ ستاد سلامت کشور در راستای تامین آرامش و تامین زندگی روستاییان انجام می شود.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: هم‌اکنون 11 هزار و 200 خانوار در این استان عضو صندوق اجتماعی عشایر و روستائیان هستند.

عیسی کریمی اظهار کرد: بعد از اینکه مجلس طرحی را تصویب کرد که روستائیان و عشایر با 10 سال بیمه و سن 50 سال بازنشسته می شوند مشکلات فراوانی برای ما بوجود آمد.

وی افزود: بعد از اعلام این خبر از رسانه‌ها افرادی متعددی به صندوق مراجعه می‌کردند و می‌گفتند ما بیش از 10 سال دفترچه درمان روستایی داریم و حالا باید بازنشسته شویم.

کریمی بیان کرد: این افراد تفاوت بین بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر با دفترچه درمان روستایی را نمی‌دانستند که باید در این زمینه آگاهی لازم داده شود.

وی گفت: باید در این زمینه فرهنگ‌سازی کنیم تا همچون استان های اصفهان، یزد، آذربایجان و .. 80 درصد جمعیت روستائی استان تحت بیمه اجتماعی روستائیان قرار گیرند.

کریمی تصریح کرد: هم اکنون 11 هزار و 200 خانوار در این استان عضو صندوق اجتماعی عشایر و روستائیان هستند.

کریمی افزود: 67 کارگزار در این استان از جمله دهیاران و تعاونی های تولید روستایی و عشایری در حال ارائه خدمت به روستائیان و عشایر هستند.

وی عنوان کرد: میزان حق بیمه در این صندوق سالانه بین 90 تا 234 هزار تومان است که دو برابر این میزان را نیز دولت پرداخت می‌کند.

کریمی تصریح کرد: نحوه بیمه شدگان با دو شرط سکونت در روستا و مناطق عشایری با حداقل سن 18 تا 55 سال برای آقایان و 50 سال برای زنان صورت می‌گیرد.

به گفته مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایرکهگیلویه و بویراحمد, بی اعتمادی، عدم اطلاعات کافی و فقر مردم از جمله مهمترین مشکلات موجود در روند بیمه عشایر و روستائیان است.

کریمی ابراز کرد: ضروری است رسانه‌های در راستای اطلاع رسانی، فرهنگ سازی، تشویق و ترغیب روستائیان یاری‌گر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست،  گفت:  تعداد بازنشستگان دولتی و غیر دولتی در استان ما زیاد نیست و اکثر مردم آگاهی لازم را ندارند و از مزایای بیمه خبر ندارند و باید بواسطه ی صدا و سیما فرهنگ سازی شود.

پژمان نیک اقبال اظهار کرد: مردم این استان باید اعتماد کنند و بدانند که این هزینه ناچیزثی که می شود در آینده چه مزایایی دارد.

محمد مرادی فرماندار لنده نیز در این نشست گفت: طرح بیمه روستائیان و عشایر معایبی در پی دارد زیرا مزایای این بیمه مشخص نیست و در این زمینه نیز شفاف سازی نشده است.

نظرسنجی
فعلا نظرسنجی در جریان نیست
لینک کوتاه : https://boyernews.com/?p=115139
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما