شنبه 21 تیر 1399 - 9:48

مقایسه روحانی با بنی صدر، جفای بزرگی است/ بنی صدر خودخواه و مغرور بود/ روحانی، تمامِ عمرش در خدمت امام، انقلاب و رهبری بوده

روحانی، تمامِ عمرش در خدمتِ امام(ره) و انقلاب و رهبر انقلاب بوده است و انقلاب را به بهترین وجه از هر جهت قبول دارد.

بویرنیوز،  محمد هاشمی، عضو پیشیین مجمع تشخیص مصلحت نظام و برادر مرحوم آیت الله هاشمی در گفتگو با خبرگزاری دولتی – اصلاح طلب برنا گفته است: «روحانی، تمامِ عمرش در خدمتِ امام(ره) و انقلاب و رهبر انقلاب بوده است».

به گزارش بویرنيوز، بخش های مهم اظهارات هاشمی را در ادامه خواهید خواند:

*ماجرای بنی صدر به قبل از انقلاب باز می‌گردد و مربوط به بعدِ انقلاب نیست. بنی صدر حتی قبل از پیروزی انقلاب، تا حدود زیادی معتقد به حزب انگلیسی‌ها بود. وی همواره می‌گفت که رهبر سیاسی هستم و امام خمینی(ره) رهبرِ دینی است. بنی صدر، دین را از سیاست جدا می‌دانست.

*بنی صدر از نظر ویژگی‌های شخصیتی دارای خودخواهی و غرور بود. همچنین افرادی که در اطرافِ بنی‌صدر بودند به جز یکی دو مورد از جمله آیت‌اللهی و یکی، دو نفر دیگر که جزو افراد معتقدِ اسلامی بودند، بقیه لزوما از اعضای انجمن اسلامی و پایبند به اسلام نبودند بلکه از تیپ‌های لائیک و روشنفکر نیز، حضور داشتند که با طرز فکرِ بنی صدر نیز سازگاری داشتند.

*بنی‌صدر در دولتی هم که تشکیل داد تمایل داشت از عناصرِ لائیک و روشنفکر استفاده کند منتهی مجلس، با این امر موافقت نمی‌کرد به گونه‌ای که نمی‌توانستند برای 8 وزارتخانه، وزیر تعیین کنند چراکه افرادِ مدنظرِ بنی‌صدر و افرادِ مدنظر مجلس، با یکدیگر تفاوت بسیاری داشتند.

بیشتر بخوانید:
هاشمی نیست ولی اندیشه و آرمان او بر اذهان حک شده!
امروز هم به‌نگاه آیت الله هاشمی نیاز است هم به‌عمل هاشمی
روحانی باعث تاثیرات شگرفی در اقتصاد ایران شد

*روحانی، تمامِ عمرش در خدمتِ امام(ره) و انقلاب و رهبر انقلاب بوده است و انقلاب را به بهترین وجه از هر جهت قبول دارد و از دوران دانشجویی، طلبگی، مسئولیتش در اوایل انقلاب، همواره جزو افراد معتقد به نظام و امام و انقلاب بوده  و در حد توان و مسئولیت‎‌های خود تلاش کرده است. مقایسه روحانی و بنی صدر ظلم بزرگی است. فردی که چنین مقایسه‌ای را انجام می‌دهد، این مقایسه کردن ناشی از عدم اطلاعش است. بنابراین یا این افراد با این مقایسه کردن‌ها، اطلاعی از تاریخ ندارند و یا اینکه خدای ناکرده به دنبال اهداف دیگری هستند.
*هر دولت و یا دولت‌هایی که روی کار آمدند هر کدام، نقطه‌ ضعف و قوت داشته‌اند. بنده نمی‌گویم دولت روحانی یا دولت یازدهم و دوازدهم، هیچ ضعفی نداشته و همه عملکردشان مثبت بوده است. به تعبیری طبق یک ضرب‌المثل گفته می‌شود، «دیکته نانوشته غلط ندارد».

*زمانی که بنده در آمریکا حضور داشتم، بنی صدر  در فرانسه بود. بنده دبیر تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی مقیمِ آمریکا و کانادا بودم. با اتحادیه انجمن‌های اسلامی در اروپا، ارتباط نزدیکی داشتم و به صورت منظم در جلسات آن‌ها شرکت می‌کردم و آن‌ها نیز در جلسات ما شرکت می‌کردند. در آنجا عمقِ برخوردِ بنی صدر را با اعضای انجمن اسلامی از نزدیک مشاهده می‌کردم. به عنوان مثال بنی صدر در خارج از کشور، جبهه ملی سوم را تشکیل داد به بیانی دیگر با جبهه ملی نیز اختلاف داشت. در واقع تیپِ شخصیتی بنی‌صدر به گونه‌ای بود که نمی‌توانست با هیچ کس همکاری کند.

*بنی صدر، جبهه ملی سوم را تشکیل داد یک روزنامه کاغذی نیز برای آن راه‌اندازی کرد و حدود 6 نفر بیشتر در اطرافش حضور نداشتند. روحانی در سخنرانی خود که به مناسبت مرحوم مصطفی خمینی در مجلس ارگ انجام داد، مورد تعقیب ساواک قرار گرفت که وی به خارج از کشور رفت و پس از انقلاب، یک تفاوت اساسی از دوران جوانی، دانشجویی، دوران مبارزه، مسئولیت‌ها داشت که به هیچ وجه قابل مقایسه نیست. این شناختِ بنده از روحانی است.

*آنچه در مجلس رخ می‌دهد بیشتر به جنگ قدرت بازمی‌گردد. به نظر می‌رسد این نمایندگان عجله دارند هر چه زودتر دولت را هم را در اختیار بگیرند. از این رو، نباید به آن‌ها توجهی داشت.

نظرسنجی
فعلا نظرسنجی در جریان نیست
لینک کوتاه : https://boyernews.com/?p=322170
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما