رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج با تاکید بر اینکه توسعه صادرات غیرنفتی در استان با شعار دادن امکان‌پذیر نیست، گفت: با بگیر و بند بانک‌ها و حراج گذاشتن دارایی سرمایه‌گذاران نمی‌توانیم شاهد توسعه اقتصادی باشیم.

به گزارش بویرنیوز، جبار کیانی‌پور در نشست شورای اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: مشکلات اقتصادی در کشور از جمله استان ربطی به خارج کشور و ترامپ ندارد بلکه مسئولان دولتی در برنامه ریزی، هدایت و نظارت لنگ می‌زنند.

وی با اشاره به اینکه ۱۰ سال قبل با هدف توسعه صادرات غیرنفتی در استان قرار بر تاسیس ایجاد تشکل‌های با همکاری بخش خصوصی شد، عنوان کرد: از آن زمان تاکنون با وجود صدورت کارت‌های بازرگانی ولی هنوز خبری از کار میدانی و عملیاتی نیست.

کیانی‌پور ابراز کرد: به طور حتم برای توسعه و رونق فعالیت کشاورزی و افزایش تولید راهی جز ایجاد تشکل‌های در این زمینه با حمایت ویژه و تامین ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای بسته بندی، صنایع تبدیلی، حمل و نقل، سردخانه و سرمایه در گردش نداریم.

رئیس اتاق یاسوج با تاکید بر اینکه با شعار دادن مشکلات برطرف نمی‌شود، افزود: به دلیل شعارهای گذشته دیگر برای بیان هر موضوعی از مردم خجالت می‌کشیم زیرا می‌بینیم اراده‌ای برای رفع مشکلات نبوده و بلکه تنها به شعار دادن ختم می‌شود.

کیانی‌پور با بیان اینکه یک قاچ هندوانه مراکز رفاهی و اقامتی امارات ۳۰ هزار تومان فروش می‌شود، تصریح کرد: کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد در بدترین شرایط گذران زندگی می‌کنند و سالانه دسترنجشان به دست دلالان و سودجویان بازار می‌رسد.

وی خواستار حضور فعالان بخش کشاورزی در قالب تشکل‌های مشخص در بازرهای بین المللی با هدف افزایش صادرات شد و گفت: بنا به دلایل واهی با سرمایه گذاری در استان مخالف می‌شود و به نوعی سنگ اندازی می‌کنند بعد انتظار توسعه و افزایش اشتغال و رونق تولید داریم.

کیانی‌پور با تاکید بر اینکه این نگاه‌ بگیر و ببند و به حراج گذاشتن اموال سرمایه گذار توسط بانک‌های عامل استان مذموم است، ادامه داد: تسهیلات بانکی فردی به دلیل اینکه یکی از بستگانش در بانک عامل بدهی دارد پرداخت نمی‌شود که این موضوع مسخره ترین بحثی بوده که در طول عمرم شنیده‌ام.

رئیس اتاق بازرگانی  یاسوج با بیان اینکه تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری به انحراف می‌رود، بیان کرد: این تسهیلات نیز به همان راه وام‌های زود بازده می‌رود و در صورتی در تولید، رونق ایجاد کرد و سبب اشتغال شد ما هیچی بلد نیستیم.