پنجشنبه 7 بهمن 1395 - 18:02

موافقت هیات دولت با پیشنهاد دکتر تقوی نژاد

گروه اقتصادی – پس از حادثه تلخ پلاسکو و تخریب کامل این ساختمان و از بین رفتن شرایط کسب و کار در این ساختمان 50 ساله استرس زیادی به کاسبان این مجتمع وارد شد.

به گزارش بویرنیوز، هفته گذشته و بلافاصله پس از این اتفاق تلخ، رئیس کل سازمان مالیاتی از پیشنهادی به وزارت اقتصاد و هیات دولت خبر داد که در صورت تائید، بدهی های مالیاتی کسبه پلاسکو بخشیده شود.

نهایتا پیشنهاد تقوی نژآد در دولت مطرح و با نظر مثبت رئیس جمهور و اعضای هیات دولت مواجه شد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور روز پنجشنبه از بخشودگی بدهی مالیاتی کسبه این مجتمع تجاری تا پایان دوره عملکرد سال 1394 خبر داد.
به گزارش بویرنیوز– کامل تقوی ‌نژاد با ابراز تاسف از بروز سانحه ناگوار آتش سوزی و ریزش ساختمان پلاسکو و تسلیت به خانواده های جان باختگان گفت: همه ما مدیون دلاوری های جان برکفان آتش نشانی هستیم و باید خدمات آنان را ارج نهیم.
وی این ضایعه دردناک را جبران ناپذیر دانست و گفت: این حادثه در ایام منتهی به پایان سال، ضرر مالی بسیاری برای کسبه آن در پی داشته است و سازمان امور مالیاتی ترتیبات قانونی برای جبران بخشی از این خسارات را پیش ‌بینی کرد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: به استناد ماده 165 قانون مالیات‌ های مستقیم و آیین ‌نامه اجرایی آن، بنا به پیشنهاد سازمان امور مالیاتی کشور و موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی و مصوبه هیات دولت در تاریخ 6بهمن ماه، همه بدهی ‌های مالیاتی مربوط به واحدهای کسبه‌ ای که در آتش ‌سوزی ساختمان پلاسکو اموال آنها از بین رفته است، تا پایان عملکرد سال 1394 بخشوده می شود.
ساختمان تجاری پلاسکو در محدوده خیابان جمهوری تهران حدود ساعت هشت صبح سی ام دی ماه دچار حریق شد و پس از سه ساعت و نیم تلاش آتش نشانان برای مهار آتش، 15 طبقه ساختمان به طور کامل فرو ریخت.
در مجموع یک هزار و ٢٠٠ واحد در مجتمع تجاری پلاسکو وجود داشت که بر اساس آمارها 560 واحد، فعال بود. گفته می شود 15 هزار میلیارد ریال خسارت به این واحدها وارد شده است و سه هزار کارگر نیز بیکار شدند.
بخش زیادی از کسبه این ساختمان در صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پیراهن بودند که 99 درصد آنان از این واحدها به عنوان «مرکز پخش» استفاده می کردند. همچنین 180 واحد در این ساختمان تولیدکننده و فروشنده دیگر اقلام بودند.
در این ساختمان که سال 1341 احداث شده بود، 400 واحد پیراهن دوز، 6 واحد کشباف، هشت واحد صنف خیاطان و 20 واحد تولیدی کفش فعال بودند.
نظرسنجی
فعلا نظرسنجی در جریان نیست
لینک کوتاه : https://boyernews.com/?p=214448
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما