یکشنبه 12 بهمن 1393 - 8:21

انتقاد شریعتمداری از روحانی: دولت با دشمنان همصداست!/ حرمت پاسپورت ایرانی چه شد؟

حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان به سخنان حسن روحانی در جمع ورزشکاران و جشنواره فارابی واکنش نشان داد و نوشت:
1- روز جمعه آقای روحانی رئیس‌جمهور محترم در مراسم تجلیل از مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پارا‌ آسیایی بار دیگر منتقدان دولت را به باد انتقاد گرفت و ضمن متهم کردن آنان به همصدایی با دشمنان، خطاب به ورزشکاران پرسید؛ «اگر کسی – در‌مسابقات- با طرفداران حریف همصدا شود، برای شما قابل قبول است؟» و در توضیح بیشتر گفت «اگر آنجا ورزشکار ایرانی پیروزی به دست نیاورد، حریفان کف بزنند و کسی با آنها همصدا شود، آیا این موضوع نزد ایرانیان قابل قبول است؟ هیچکس نمی‌پذیرد تا تحت پوشش انتقاد برای حریف کف بزند»!
درباره این اظهارنظر آقای دکتر روحانی که معطوف به منتقدان هسته‌ای بود و دیروز در جشنواره فارابی نیز به گونه دیگری تکرار شد، گفتنی است؛
اولا: ایشان تلویحا می‌فرمایند که در مذاکرات هسته‌ای یکسال‌و چند ماهه اخیر، تیم هسته‌ای کشورمان بازنده و پیروزی با 5+1 بوده است، «اگر آنجا که ورزشکار ایرانی پیروزی به دست‌نیاورد و…»!
ثانیا: ایشان کدام منتقدی را می‌توانند آدرس بدهند و دستکم  یک نمونه – تاکید می‌شود فقط یک نمونه – بیاورند که برای پیروزی حریف کف زده و گروه 5+1 را تشویق کرده باشد؟! و این در حالی است که همه شواهد مستند و موجود حکایت از آن دارد که منتقدان برخلاف اظهارات آقای روحانی، در همه موارد – بدون‌استثناء- زیاده‌طلبی، باج‌خواهی و قانون‌شکنی حریف را به شدت محکوم کرده‌اند، آیا نمونه‌ای غیر از این سراغ دارند؟!
ثالثا: فقط نیم‌نگاهی به انبوه پرحجم اخبار و گزارش‌ها، به وضوح نشان می‌دهد که مقامات رسمی و رسانه‌های حریف هربار بعد از هر مذاکره، به خاطر امتیازات نقدی که دریافت کرده‌اند، برای جناب دکتر روحانی و تیم هسته‌ای کشورمان کف زده و نرمش بی‌جای منجر به امتیازدهی آنان را ستوده‌اند! و در همان حال به منتقدان، با اهانت‌آمیزترین عبارات و اظهارنظرها حمله کرده‌اند.
رابعا: با توجه به نکات یاد شده و ضمن پوزش از رئیس‌جمهور محترم، ایشان در تمثیل مورد اشاره خویش، صورت‌مسئله را تغییر داده‌اند و حال آن که باید می‌پرسیدند و یا باید از ایشان پرسید؛ اگر در یک مسابقه فوتبال، یکی از اعضای تیم کشورمان، چندین بار متوالی به دروازه خودی گل بزند! واکنش منطقی و عاقلانه تماشاگران و منتقدان چه خواهد بود؟ و چه باید باشد؟ آیا غیر از این است که از سرمربی می‌خواهند بازیکن خطاکار و یا غیرحرفه‌ای را «تعویض»! کند؟! اما اگر معلوم شود خطای بازیکن مورد اشاره به علت راهنمایی‌ها و راهکارهای غیرحرفه‌ای و غلطی بوده است که خود سرمربی به وی ارائه کرده بود، از تماشاگران و منتقدان چه انتظاری هست؟ آیا انتقاد – و حتی نه اعتراض- به سرمربی کمترین و ابتدایی‌ترین حقی نیست که بایستی تماشاگران و منتقدان دلسوز از آن برخوردار باشند؟! بدیهی است در هیچیک از دو حالت یاد شده- که حالت سومی هم ندارد- هیچکس حریف را تشویق نمی‌کند، که نکرده است و البته هیچکس هم برای بازیکنی که به دروازه‌ خودی گل می‌زند و سرمربی که به وی راهکارهای خطا می‌دهد، کف نمی‌زند و نباید بزند!
2- این واقعیت اگرچه تلخ و ناگوار است ولی متأسفانه قابل انکار نیست که انتقاد اخیر رئیس‌جمهور محترم از منتقدان- باز‌هم با عرض پوزش- به دولت ایشان باز می‌گردد. زیرا جناب روحانی و برخی از دولتمردان ایشان بوده‌اند که طی یکسال و چند ماه گذشته، برای پیروزی‌های حریف کف زده‌اند! و بی‌آن‌که امتیازی بگیرند، حریف را پس از هر امتیازی که دریافت داشته است تشویق کرده‌اند و بدیهی است این تشویق‌های نابجا با «تحقیر»! هرچند ناخواسته دولت و ملت ایران همراه و همزاد بوده است که برشمردن موارد آن به درازا می‌کشد ولی به عنوان تازه‌ترین نمونه می‌توان به تسلیم ایشان در برابر زورگویی و خواسته غیرقانونی آمریکا اشاره کرد که از صدور ویزا برای آقای حمید ابوطالبی به عنوان نماینده رسمی ایران در سازمان ملل متحد خودداری کرده بود و جناب رئیس‌جمهور با عقب‌نشینی آشکار،  آقای خوشرو را به جای او معرفی کرد. این عقب‌نشینی در حالی است که آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود بر حفظ اعتبار و حرمت پاسپورت ایرانی تأکید کرده بود و باید پرسید، آیا تن دادن به بی‌احترامی آمریکا نسبت به پاسپورت ایرانی آنهم در مقیاس خودداری از صدور ویزا برای نماینده رسمی رئیس‌جمهور کشورمان که در تاریخ سی‌و چند ساله انقلاب سابقه نداشته است، تشویق حریف به این حرمت‌شکنی در سطوح دیگر نیست؟!
اوایل سال جاری، پلیس‌امنیت نروژ در اقدامی غیرقانونی، 64 تن از دانشجویان ایرانی را که به تحصیل در رشته‌های فناوری هسته‌ای مشغول بودند، اخراج کرد. دولت حافظ حرمت پاسپورت ایرانی چه واکنشی نشان داد؟! و…
3- آقای دکتر روحانی در دفاع از اقدام نابجای راهپیمایی ظریف و کری نیز متأسفانه صورت مسئله را تغییر داده و می‌فرمایند؛ «این که بگوئیم یک دیپلمات تند راه رفت یا کتش کج بود، عینکش چه طور بود که حرف نشد، باید به دیپلمات‌های شجاعمان افتخار کنیم».
که ضمن تقدیر از زحمات شبانه‌روزی دیپلمات‌های محترم کشورمان، باید از جناب روحانی پرسید، غیر از خود شما چه‌کس دیگری به «کج‌ بودن کت آقای ظریف»! یا «فلان‌طور بودن عینک» ایشان انتقاد کرده است؟! چرا به جای پوزش از ملت به خاطر اقدام نابجای وزیر محترم امور خارجه که اهانت به حیثیت نظام و مردم بود، صورت مسئله را به گونه‌ای تغییر می‌دهید که بتوانید با استناد به آن منتقدان را مسخره کنید و از کنار این حرکت ناشایست که مفهومی جز مسخره کردن ملت نداشت، بی‌پاسخ عبور کنید؟!
قدم‌زدن آقای ظریف با جان کری در ژنو که بلافاصله روی آنتن رسانه‌ها رفت برخلاف آنچه جنابعالی می‌فرمائید یک اقدام بشردوستانه! نبود، بلکه دقیقا همانگونه که دشمنان نیز – برای آن کف‌زدند و هورا کشیدند- به مفهوم آن بود که؛ علی‌رغم نظر انقلاب و نظام و مردم ایران که با ارائه هزاران سند غیرقابل تردید، آمریکا را قاتل صدها هزار ایرانی بی‌گناه، غارتگر ثروت ملی ایرانیان، حامی آشکار تروریست‌ها، طراح و مجری دهها توطئه و… می‌دانند، دولت جنابعالی هیچ مانعی برای دوستی صمیمانه با آمریکا در میان نمی‌بیند!
این اقدام بی‌آن‌که آقای ظریف بداند و یا بخواهد، دهن‌کجی به انقلاب و نظام و مردم و مخصوصا صدها هزار شهیدی است که خون پاکشان به دست آمریکای جلاد بر زمین ریخته شده است… کت و عینک‌ آقای ظریف در کدام نقطه این ماجرا مطرح بوده است که حضرتعالی به آن اشاره می‌فرمائید؟!
و یا حضور وزیرخارجه محترم در پاریس، آنهم دقیقا در حالی که دولت فرانسه نمایش زشت حمایت از کاریکاتور موهن علیه رسول‌خدا(ص) را برپا کرده و برای چاپ این کاریکاتور موهن مبلغ یک میلیون یورو به نشریه شارلی کمک مالی کرده بود، چگونه قابل توجیه است؟ و کدام «عقل سلیمی» که حضرتعالی به آن اشاره فرموده‌اید می‌تواند این حرکت را تائید کند.
4- و بالاخره، این نکته نیز گفتنی است که معمولا کسانی به هنگام مناظره یا احتجاج بر «بدیهیات» تأکید می‌کنند که قصد دارند، منتقد خود را به انکار آن موضوع یا امر بدیهی متهم کنند. مثلا کسی که در جریان یک مناظره یا مباحثه می‌گوید «آقایان باور بفرمائید که الان روز است» به طور آگاهانه یا ناخودآگاه این گزاره را به مخاطبان القاء می‌کند که گویی طرف انتقاد کننده، این امر بدیهی را منکر شده و روز روشن را «شب»! می‌داند! متأسفانه بخشی از سخنان رئیس‌جمهور محترم – حتی اگر ایشان نخواسته باشند نیز- می‌تواند مصداق نکته فوق‌الذکر باشد، از جمله این که «ما نیاز به آزادی داریم که شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی که سر می‌دهیم، بخشی از آن مربوط به آزادی محیط دانشگاه است» و باید پرسید؛ مگر در دانشگاه‌ها آزادی وجود ندارد؟! و…

نظرسنجی
فعلا نظرسنجی در جریان نیست
لینک کوتاه : https://boyernews.com/?p=138274
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :
  1. علی گفت:

    به شما چه مربوط شما برو از کسانی که حمایت کردی و همه دزد شدند ……..

  2. ناشناس گفت:

    در8سال گذشته با عملکردشما ایرانی را درکدام کشورراه میدادند که الان شما دلت برای پاسپورتش میسوزد

    • ایرانی / گفت:

      با این همه دزدی در دولت پاکدست نباید اصلا اظهار نظر کنند . چه پررو هستند با این دزدیهاتون ارزش ملت را زیر سوال بردید

  3. آینده نگر گفت:

    با چه قیمتی باید هسته ی را واگذار کنیم!مطمعن باشید با هر قدم راه رفتن با این دشمنان وخنده با آنها برای ملت ما نقشه دیگری می کشند تا ما ترقی نکنیم،مگر مسئولان هسته تا کنون با 1+5 کنار نیامده اند وآیا نفعی هم بوده وآیا دست همین دشمنان در تزریق نفتی وکاهش قیمت سهیم نبوده وتوطعه نکردند!؟

  4. عادل گفت:

    این جناب شریعتمداری خودش فتنه گره. تو همه چی اظهار نظر میکنه. بسه دیگه. ملت فهیم تر از این حرفا هستن. خود شما این ملت رو به بیراهه بردینو شماها هستین که از ملت هزینه می کنید. اگر ما مردم هستیم و در بین مردم هستیم هرگز به این سخنان شما فکر نمیکنیم و اعتقاد نداریم. شما از طرف خودتون حرف بزنید.
    اعصاب آدمد خورد میکنید

  5. علی گفت:

    آقای اینده نگر چطور اینده دوستان دزد را نفهمیدید،اگر تاالان نه همین آقای ظریف و دوستانش بود گرده ملت که آب شده بود یادت رفته آن زودتر رفته چه بلای بر سر مملکت آورد آخرش نیز دوستانش همه دزد شدند مردم نان نداشته باشند ولی اطمئینان داشته باشند که کارگزارانشان دزد نیستند باز هم یک چیز ولی یادتان باشه خطر پشت گوشات خطر بی اعتمادی مردم

  6. نگران گفت:

    آقای شریعتمداری قاتل هزاران جوان ما عراقی ها می باشند که حالا همه شماهامدافع وحامی آنها شده اید.وبدون شک حضورشیعیان عراقی درجنگ 8ساله ازبعثیون بیشتر وپررنگتر بوده است پس اگرواقعابه فکر پایمال نشدن خون شهداهستی ونگران خانواده شهدا درمورد روابط غلط وحمایت بیجا از عراق وعراقیها موضع بگیر

  7. على گفت:

    بازم از مردم مايه گذاشتن

  8. امیری ع گفت:

    جناب شریعتمداری روحانی منتخب19میلیون نفراست حالا خوب یابد ولی جنابعالی چکاره ای که هرسه قوه ومجمع را به باد انتقاد می گیری

  9. 111 گفت:

    جواب اقای نگران: به نظر می رسد ایشان طرفدار داعش باشد که از حضور مدافعان حرم ناراحت شدند.

  10. ناشناس گفت:

    این حرفها دیگر خریداری ندارد

  11. علی..ممد گفت:

    شریعت مداری با این وضع روزگار ملت و دزدی اصلا چطور رو داریت جلو ملت بیای حرف بزنیت

  12. 64645 گفت:

    حرفای با مسمی آقای شریعتمداری کاملاً درست و منطقی می باشد

  13. ناشناس گفت:

    فکر کنم این مردمی که ایشان میگن شب میان بیرون که ما نمی بینیمشان

  14. ل گفت:

    حرمت پاسپورت. زمان امدن احمدی نژاد از بین رفت.ندیدی  نکند تو هم جز 5میلیونی ها هستی

  15. تورم گفت:

    تورم به زیر صفر رسید(جشن خود کفایی در تورم)
    مردم بعلت نداشتن پول نقد و نخریدن اجناس قیمت ها رو به پائین است واگه روال به همین صورت باشد با کمبود جمعیت شدیدی دچار خواهیم شد ولی تورم صفر می شود اگه کسی باشه جشن خودکفایی می گیریم

  16. ناشناس گفت:

    عاقلان دانند جریانی که در دوران خاتمی نفت رو به 8 دلار رسوندند و الان هم با سیاستی غلط که بارها رهبری گوشزد کرده اند 16 ماه است با دست بر سینه ماندن مقابل غرب به بشکه ای 40 دلار همسو با همانان رسانده اند .
    اگر دوران احمدی نژاد نفت شد 140 دلار نوش ملت و دولت علت سیاست خارجی مقتدرانه بود.

دیدگاه شما