چهارشنبه 15 مرداد 1393 - 22:08

خودکشی دختر 25 ساله در سی سخت

معاون بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان دنا از یک مورد خودکشی دختر 25 ساله خبر داد.

به گزارش بویرنیوز، نوشین، کارشناس معاون بهداشت مرکز بهداشت و درمان شهرستان دنا در گفتگو با خبرنگار سفیر دنا با تایید این خبر گفت: شب گذشته راس ساعت 10 بعد از تماس با مرکز اورژانس 115 این خانم به مرکز اورژانس شهر سی سخت منتقل شد.

کارشناس بهداشت بیان داشت: بعد از بررسی های صورت گرفته  بر روی بیمار مشخص شد که این شخص با قرص عدس اقدام به خودکشی کرده  که به سرعت و تحت مراقبتهای پزشک اورژانس به بیمارستان امام سجاد منتقل شد.

وی افزود بعد از اعزام وی به بیمارستان امام سجاد(ع) مراحل درمان و شستشوی دستگاه گوارش وی آغاز شد که متاسفانه به علت قدرت تخریب بالای قرص عدس پزشکان موفق به احیای علایم حیاتی وی نشدند و این دختر 25 ساله در ساعت 3 بامداد در بیمارستان امام سجاد (ع)یاسوج فوت کرد.

به گفته منابع آگاه اختلافات خانوادگی موجب اقدام به خودکشی این شخص شده است.

گفتنی است خودکشی یکی از بزرگترین مشکلات اجتماعی در شهرستان دنا است که لازم است مسئولان فرهنگی شهرستان تلاش خود را در جهت برسی و حل این مشکل به کار ببندند.

نظرسنجی
فعلا نظرسنجی در جریان نیست
لینک کوتاه : https://boyernews.com/?p=115384
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :
  1. سی سختی گفت:

    ای کاش به جای پرداختن به بسیاری از مسائل بیهوده در سطح استان به رشد فکری و فرهنگی جوانان ما پرداخته می شد.
    سی سخت شهری نباید باشد که به فاصلۀ 6 ماه دو دختر در آن خود کشی می کنند. ای کاش به جای خیلی از مراسم هایی که در مساجد برگزار می شود و دیگران فقط حضور فیزیکی دارند جلساتی با حضور روانشناسان خبره کشوری برگزار می شد و خانواده ها توجیه می شدند و دختران و پسران ما آگاه.
    اینجا دیار فرهنگیان خوش ذوق استان است. افسوس و هزار افسوس برای تویی که خیلی راحت زندگی را از خودت دریغ می کنی.

  2. دنا گفت:

    با کامنت سی سختی کاملا موافقم.یکی از راهای جلوگیری سریع این اتفاقات جمع آوری و ممنوع کردن سریع این قرصها میباشد چون خودزنی از راههای دیگر مثل آتش زدن و…….بسیار سخت است ولی بلعیدن (خوردن) این گونه قرصها با این قدرت و سرعت تخریب بسیار راحت است.

  3. مهدی گفت:

    یعنی واقعا تو سی سخت شست و شو دادن خیلی سخته؟

    • ss گفت:

       یعنی چه ؟چه بی ربط

      • ناشناس گفت:

        فاصله زمانی بین اورژانس سی سخت تا بیمارستان امام سجاد  40 دقیقه است ، یعنی اورژانس سی سخت توانایی یه شست و شوی ساده رو هم نداره.

      • پاسخ گفت:

        این قرص قدرت تخریب بالایی دارد و علی رغم شستشوی معده باز هم سرعت و قدرت تخریب چنان بالاست که عوارض آن به مرگ منتهی می شود . این قرص به قرص برنج شهرت بیشتری دارد.
        مرگ ۵۹۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج / رشد ۲۳ درصدی مرگ خاموش
        این خبر در تاریخ ۳۰اردیبهشت۹۲ به نقل از منبع ذکر شده، در پرتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است.
        قرص برنج در حالی به طور غیرقانونی در عطاری ها فروخته می گردد که بر اساس آمار پزشکی قانونی تعداد قربانیان مسمومیت با این قرص مرگبار در سال قبل با رشدی ۲۳ درصدی رو به رو بوده است.
        به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، بر اساس آمار اعلام شده از سوی پزشکی قانونی در سال ۹۱ در ایران ۵۹۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج جان خود را از دست داده اند که نسبت به ۴۶۳ نفر سال قبل با رشدی ۲۳ درصدی رو به رو است.
        قرص برنج که به نام فسفید آلومینیوم نیز شناخته می گردد قرصی است که یک عدد آن قادر است هزاران شته را از بین ببرد. این قرص از خود گاز فسفید تولید می کند و از آن برائ جلوگیری از آفت زدگی برنج در انبار استفاده می گردد. مسمومیت با این قرص هم از راه استنشاق، هم از راه تماس پوستی و هم به صورت خوراکی اتفاق می‌افتد. مصرف خوراکی آن سبب تهوع، درد معده ، استفراغ، اسهال، تنگی نفس، احساس سرما، عطش ، سر درد، تشنج و کما می گردد.
        طی سال های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۰ در ایران هزار و ۳۱۱ نفر به سبب مسمومیت با قرص برنج کشته شدند که از این تعداد ۶۹۶ نفر مرد و ۶۱۵ نفر زن بودند. حال با احتساب آمار سال ۹۱ تعداد قربانیان این قرص طی پنج سال قبل به هزار و ۹۰۹ نفر قربانی این قرص شده اند.
        به گفته پزشکان، سم قرص برنج سمی است که بر روی سلولها تاثیر بدی می گذارد و تنفس سلولی را از بین می برد و سبب آسیب جدی به اعضا و ارگانهای دیگر بدن مثل کلیه ها و قلب می گردد. مرگ با قرص برنج مرگ بسیار دردناکی است و فرد عطش بسیاری به آب دارد. در این مرگ فرد تا زمانی که زنده است هوشیار و بیدار بوده و سوزش بدی در بدن خود احساس می کند. بر اساس علامت های بالینی فرد دچار خستگی و کمبود اکسیژن می گردد. بطوریکه بدنش رو به کبودی رفته و دچار خفگی سلولی خواهد شد. این روند روندی غیر قابل برگشت است و مسمومیت با قرص برنج برابر با مرگ است.
        معمولا اشخاص زیر ۲۴ ساعت فوت می کنند که زمان مرگ بستگی به ایرانی یا خارجی بودن قرص، تاریخ مصرف، میزان مقاومت فرد و تعداد آن دارد.مرگ بر اثر مصرف این قرص حتمی است و یک عدد از آن نیز می تواند سبب مرگ شود.
        در حالی تعداد قربانیان قرص برنج در حال افزایش است که پلیس و وزارت بهداشت هیچ نظارتی بر فروش غیرقانونی این قرص در عطاری ها نمی کنند.
        دکتر جعفری، پزشک بخش مسمومین بیمارستان الغدیر با اشاره به نبود نظارت های لازم بر فروش این قرص، اظهار داشت: متاسفانه بعضی عطاری ها به راحتی این قرص را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. در یکی از موارد نادر زنی پس از مسمویت با قرص برنج زنده ماند. او بعد از بازگشت به زندگی اظهار داشت: برائ گرفتن قرص برنج به عطاری رفتم که او پس از ملاحظه اصرارهایم چند قرص به من داد. یکی دیگر از بیماران می گفت به عطاری رفته و ادعا کردم برائ خودکشی قرص برنج می خواهم که او محل دیگری را به من معرفی کرد و گفت در آنجا قرص های برنج قویتری می توانم پیدا کنم تا راحت تر بمیرم.
        این متخصص تاکید کرد، در مسمویت با قرص های دیگر ۹۹ درصد بیماران زنده می مانند اما در مسمومیت با قرص برنج ۹۹ درصد بیماران جان خود را از دست می دهند. اگر بشود قرص های برنج را از عطاری ها جمع آوری کرد و در فروش آن نظارت های لازم را داشت می توان آمار خودکشی با قرص برنج را در جامعه کاهش داد.
        بر اساس آمارهای پزشکی قانونی بیشتر قربانیان در چهار استان تهران، مازندران ، گیلان و لرستان قرار دارند.

      • آریا گفت:

        منظرشون این بود که حتما باید میاوردنش یاسوج

  4. مانی گفت:

    ای کاش ای کاش ای کاش مسئولین یک ذره به افکار عمومی توجه میکردند . اگر چنین می شد مطمئن باشید مشکلات جامعه حل میشد . خود کشی معلول است علتها را باید شناخت و رفع نمود.قرص عدس نباشد روش دیگر خودکشی… تا مردم مطرح نباشند و ارزش انسانی لحاظ نشود همین اش و همین کاسه است.

  5. ! گفت:

    یکی از وجود خودکش زیاد در سی سخت روابط فامیلی و درون گراست. و ارتباطی که تنها منتهی به خودشان می شود.بیماری های عصبی و افسردگی نیز از علائم دیگر آن است. لذا در این مورد خاص خود مردم بایستی دست بکار شوند و سطح ارتباطاتشان را ارتقا دهند. 

    • مینو گفت:

      تو یاسوج که سطح روابط خانوادگی بالاست و برون گرا هستند چرا اینقدر خودکشی زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشکل این استان فراتر از این تحلیل های غیر کارشناسانست

  6. پدرام گفت:

    چرایی و چگونگی این اتفاقات باید توسط مسوولین فرهنگی و اجتماعی سی سخت بررسی شود واقعا جای تاسف دارد که افسردگی در بین خانواده های سی سختی موج می زند و وجود قشر عظیم جوانان نامید در این شهر موید این حرف است ……..مسوولین در خصوص پاسخ به نیاز این قشر پاسخگو نیستن و هیچ گونه قدمی در خصوص رفع این موانع برداشته نشده است.

  7. گرسیوز گفت:

    عزیزان مشکل به کل استان برمی گردد نه منطقه خاص اگر شک دارید به امار مراکز درمانی  رجوع کنید که در این 2 مان چند نفر خودکشی کرده اند از دلایل اصلی مشکل بیکاری فقر اعتیاد و….میباشد خواهشا روانشناسی را بگذارید برای صاحب نظرها وامیدواریم خانواده ها بیشتر جوانان را درک کنند

  8. هم ولایتی گفت:

    با سلام مسئولان فرهنگی مثل رئیس ارشاد دنا که با سیاسی گری سر کار آمد می خواهد این مشکل را حل کند………………

    • همشهری واقع بین گفت:

      مقصر همه ما هستیم! هر یک به نوبه خود! ماییم که خشت خشت دیوارهای جامعه ای را که در آن زندگی می کنیم شکل میدهیم.از من مهندس عمران مشغول در دفتر فنی تا جامعه شناس عضو شورا تا فرماندار دو آتشه مذهبی تا امام جمعه حساس به بحث موسیقی تا مبلغ مذهبی که نشاط را فقط در عبادت جستجو میکند تا معترضی که منفعلانه اعتراض میکند تا سازمان بهزیستی و بهداشت و درمان که در مباحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی عاجز و ناتوانند و شاید روحانتی که دین را در سرویسهای متعدد نماز جماعتی که باید برپا کند و حق الزحمه آن را تحت یک عنوان قابل پذیرش دریافت کند و من همشهری که نگاه پر از موج منفی من منتظر به دست انداز افتادن یک سری ارتباطات فامیلی است که نقل محفل کنم. مایی که اگر خبر نامزدی با سرعت 100 نفر در ساعت میانمان بپیچد خبر به هم خوردن نامزدی با سرعت 500 نفر در ساعت در بینمان منتشر می شود بدون آنکه بخواهیم کمکی کنیم.و من مقصرم که دنبال مقصر میگردم کاری که شاید هیچ سودی ندارد. اما درباره اداره ارشاد، عملکرد این اداره در یک سال گذشته نسبت به سالهای قبل شاید قابل دفاع باشد، هر چند شاید انتقادهای سازنده ای بتوان به آن داشت ولی انتقاد از ارشاد را در جای دیگری باید مطرح کرد جایی که به حوزه فعالیتش مربوط باشد. شاید بهتر باشد از نهادهای زیر در این مجال صحبت شود:
      1- استانداری 2- بهزیستی 3- ورزش و جوانان  4- تبلیغات اسلامی 4- شورای شهر 5- اما جمعه 6- فرمانداری 7- علوم پزشکی 8- جهاد کشاورزی 9- اداره ارشاد
      به نظر شما هر یک از 9 نهادفوق در این موضوع چه قصوری داشته اند و در آینده چه کمکی به پیشگیری از بروز موارد مشابه میتوانند بکنند؟! آیا به این لیست نهاد دیگری هم اضافه شود؟چرا؟

  9. ناشناس گفت:

    من فکر میکنم مشکلات اصلی مشکلات اقتصادی است نه بیرون بودن تار موی یک دختر

  10. ناشناس گفت:

    دکتر غلام‌علی جعفری، متخصص سم‌شناسی به خبرگزاری “مهر” گفته بود: «در مسمومیت با قرص‌های دیگر ۹۹ درصد بیماران زنده می‌مانند اما در مسمومیت با قرص برنج ۹۹ درصد بیماران جان خود را از دست می‌دهند. اگر بشود قرص برنج را از عطاری‌ها جمع‌آوری کرد و بر فروش آن نظارت‌های لازم را داشت، می‌توان آمار خودکشی با قرص برنج را در جامعه کاهش داد.». .بویر نیوز لطفا پیگیری کنید. الان این قرص به وفور در عطاری ها دیده می شود و این صنوف هم نه به عمد یا مقصر بودن در خودکشی اقدام و مبادرت به فروش آن می کنند. البته رسانه های استانی هم در زمینه چرایی خودکشی در استان که باید از منظر روانشناسی و اجتماعی بررسی شود کم کاری کرده اند.

  11. اوای ساوانا گفت:

    متاسفم اماذکر چند نکته لازمه 1مگه کارشناس بهداشت میدونه شستشوی معده چیه فسفات الومینیوم یا همون قرص عدس چیه که خبر داده بخدا اگه روحش از بیمار خبر داشته باشه مگه اونجا پزشک نداره که مصاحبه کنه که یک فرد غیر مسول صحبت میکنه و ابروی خانواده ای محترم را در یک شهر کوچک میبره فقط به خاطر اینکه بگه من هم هستم اخه تو میدونی درمان یعنی چه که براحتی با حیثیت یک خانواده بازی میکنی 2شاید فکر کنید همین یک مورد مصرف عدس در استان فوت کرده حداقل ماهی 2 مورد فوتی هست که کسی امارشو نمیده بیرون تازه کلی از اونا نیز اقدام به مصرف میکنند یعنی مبگن خوردیم اما در واقع جهت ترساندن خانوادها فقط قوطیش دستشونه دوستان من فکر میکنم تو بحث خودکشی نسبت به جمعیت تو دنیا اولیم قبلا خودسوزی بود بنزین گرون شد شده قرص عدس کاش به جای دادن این اخبار همون کارشناس بهداشت وظیفشو یعنی پبشگیری از اسیب ها را انجام میداد جامعه غمگین افسرده که در ان خبری از عدالت انساندوستی و حیا نیست باید سرشار از بحران های روحی و روانی باشه بحران هویت تفاوت فرهنگی نسل ها بی دینی همه از عوامل بروز این حوادثند 

  12. مهمان گفت:

    شهرستان دنا که عملا تعطیل است ، اولویتی هم برای آقای استاندار نداره ، شما ببینید استاندار در طول 9ماه چند بار فقط به لنده سفر کرده ،

  13. احمد گفت:

    هر سازمانی رئیس و روابط عمومی دارد چرا باید یک بهیار گزارش و خبر به رسانه ها بدهد و اینکه آیا هر خبری را باید بدون بررسی منتشر کرد .

  14. عسلویه گفت:

    ول کنید این حرفا رو ………….. ایگوم چش بی خودکشی که؟؟؟؟

  15. س گفت:

    رييش ارشاد دنا و فرماندار دنا اين امار معتبر 48 عمل دست به خودكشي در طي 11 ماه در سيسخت داشتيم رو قبول ندارند و چند روز پيش نامه اي نوشته بودند به سازمان ملل كهاز يزيد به خاطر قتل امام حسين شكايت كرده بودند و در سيسخت دارند از مردم امضا ميگيرند.در جلسه بانوان شهرستان در هفته پيش .واقعا ديگه شورشو دراوردند

  16. کلینیکی گفت:

    عجب کاری کرد. باید از دست مردها خودکشی کرد

  17. سارا گفت:

    چه جوری شست شو میدن اونایی که خودکشی میکنن؟

دیدگاه شما